Data: 2004-01-02 09:19:06
Temat: Re: swiezy szpinak duszony na masle
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <d4an6eziqfyj$.1jwsmrxt1rm47$.dlg@40tude.net>, Evunia
<h...@n...year.pl> wrote:
> A ja jednak tak właśnie chciałam Twoje słowa rozumieć, nie chcąc widzieć w
> nich złośliwości i chęci dopieczenia tym, co takiego czosnku używają.
> I nadal nie chcę.
Nie chcę nikomu dopiec. Miałem na myśli nie czosnek w ogóle, lecz
czosnek granulowany, który jest marną namiastką świeżego i nie widzę
żadnego powodu, by takiego używać w normalnych warunkach. Inna sprawa,
że mam wrażenie, że tacy np. Czesi to po prostu przywykli i polubili
ten smaczek, ale to ich speawa, sami nie wiedzą co tracą.
Władysław
|