Data: 2003-05-19 20:36:12
Temat: Re: syrop klonowy
Od: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Pokaż wszystkie nagłówki
W news:baak5i$7bk$1@pepin.polanet.pl,
monika <c...@w...pl> napisa(a):
> French Toast - robi sie tak..... kilka (ile sie zje) kromek chleba
> tostowego (najlepiej taki zwykły...pszenny) maczamy w rozbełtanym
> jajku i smażymy na patelni na margarynce bądź masełku...
Masełku! Zdecydowanie! (A nawet bym powiedział: maśle).
> kilka minut z każdej strony i potem polewamy do woli tym
> syrpokiem....przepychota!!!!!!!
Można z syropem, ale ja lubię posypać cukrem i cynamonem. Mniam :D
--
Konrad J. Brywczyński
Ten się śmieje ostatni, kto myśli najwolniej.
|