Data: 2005-12-11 12:57:22
Temat: Re: szpinak
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <dnh4ic$587$1@news.onet.pl>,
"bazyli4" <b...@p...onet.pl> wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-A2D896.11362711122005@news.gazeta.pl...
>
>
> > Po co Ci szpimak do tego?
>
> Wówczas zyskuje smak - o dziwo szpinaku - to się naprawdę czuje!!! - i
> całość nie przypomina mi niedogotowanej trawy.
A bez szpinaku przypomina Ci niedogotowaną trawę?
Z innych potraw z
> czosnkiem - sałata: jedna duża główka sałaty, olej, dwie duże główki
> czosnku. Zjeść.
>
> :o)
>
> Pzdr
> Paweł
>
> PS 10 ząbków to nie są duże ilości czosnku, tylko średnie spośród
> stanów niskich...
Rozumiem, że przyprawiasz czosnek zieleniną. Tak też można. Jednak daje
to dość ubogie spektrum przyjemności kulinarnych.
Władysław
|