Data: 2003-07-24 07:44:15
Temat: Re: szybkowar, węgierski staruszek
Od: "kameljanda" <k...@w...bez_spamowo.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Respondent "Martka"=<b...@w...pl> wedle
<news:bflm70$9s8$1@news.onet.pl> tak oto powiada:
> po zakonczeniu gotowanie pod strumien zimnej wody, zeby cisnienie w
> nim spadlo i otworzyl sie.
Tak się domyślałam.
> na poczatek daje duzy gaz, zeby sie zawartosc zagotowala w srodku i
> cisnienie wzroslo. (...)
Za te porady masz u mnie słodkiego :-* i baaaardzo Ci dziękuję :-)
Wprost życie mi uratowałaś ;-) nie wiedziałam jak się zabrać do tego
tajemniczego instrumentu kuchennego ;-)
--
kameljanda;"Kobiety noszą jedwabne albo aksamitne czerwone lub czarne
suknie z trenem, obrączki w nosie i liczne bransoletki,
natomiast pierścionki jedynie na palcach u nóg,
i tylko mężatki." Szczęśliwa Arabia Claudie Fayein
|