Data: 2002-09-01 09:45:16
Temat: Re: tagiatelle
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Monisiatko" <M...@i...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, September 01, 2002 10:57 AM
Subject: Re: tagiatelle
> >> no i jak na przyzwoity makaaron cena nie zbija z nog.
> >
> >Co prawda, to prawda. Ja prawie wyłącznie kupuję Barillę. Chyba
> >że nie ma, to wtedy Malmę. Szerokim łukiem omijam Lublin, greckie
> >to niestety loteria, więc unikam.
> >
> -----------------
> ja glownie Barille albo Agnesi (jak nie ma Barilli).
> Polskie wszystkie pomijam szerokim lukiem, Malme tez - zwlaszcza, ze
drozsza
> od wloskich, nie wiedziec czemu.
> A greckiego (jak kiedys kupowalam) nie udalo mi sie znalezc dobrego.
>
> Wloskie najlepsze.
> i udaja sie al dente, czego o polskich nie da sie powiedziec.
>
> M
mam to samo
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|