Data: 2002-09-01 09:46:16
Temat: Re: tagiatelle
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Monisiatko" <M...@i...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, September 01, 2002 10:54 AM
Subject: Re: tagiatelle
> >ja dzis robilam carbonare z barilla Bavette nr 13, tez ok:)
> -----------------
> carbonara najlepsza jest z Buccatini - IMHO:)))
>
>
> >
> >Mechcia
> >no i jak na przyzwoity makaaron cena nie zbija z nog.
> -----------
> rzeczywiscie swietny makaron.
> No i lubie, jak jest w pudelku - lepiej sie przechwiuje
>
> M
ale tradycyjnie carbonare robi sie z tagliatelle, co nie znaczy, ze nie
warto eksperymentowac ;-)
Herbatka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|