Data: 2003-03-11 10:16:12
Temat: Re: taki mam problem...
Od: "Kasia" <k...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Smietanę trzeba rozprowadzić (najlepiej mątewką) w osobnym garnuszku z
odlaną mała ilościa zupy, tylko żeby nie była zbyt gorąca. albo z cipełą
wodą pregotowaną. Smietana wlewana na wrzątek zawsze sie zwarzy
powodzenia
--
Kasia (Rzeszów)
Użytkownik "Gocha" <f...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b4kb69$hsi$1@news.onet.pl...
> Proszę pomóżcie mi, nie wiem jak to zrobić żeby w końcu było dobrze.
Chodzi
> mi o to, że ilekroć chcę zabielić zupę smietaną, to ta zawsze mi się wazy.
> (tzn, odcina - nie jestem pewna czy tak to "fachowo" się nazywa).
Uwielbiam
> np: Barszcz czerwony, zabielany, z ziemniaczkami. Mmm... zawsze udaje mi
się
> pysiu... ale wszystko psuje unoszaca się małymi grudkami smietana, chiciaż
> wydaje mi się że wlewam ja bardzo powoli. :-(( Jeli macie na to jakiś
spasób
> to proszę pomóżcie.
>
> --
> Pozdrawiam!
>
> Gocha
>
> P.S. Usuń NOSPAM z adresu
>
>
|