Data: 2002-02-10 19:37:14
Temat: Re: to moze ja to carpaccio z lososia?
Od: "Winniczek" <w...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Cze,
"MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> napisał w wiadomości
news:a46aju$7va$1@news.tpi.pl...
> kto zna porzadny przepis??????????????
Przepisu nie mam bo zawsze wariacje tylko kulinarne czynię, ale polecam
siekane grubo surowe lekko osolone kawałki łososia z wycićniętym sokiem
cytryny (ale żeby farfocle pływały) plus świeży ogórek w drobną kosteczkę
plus ździebko oliwy mile widziany dodatek koperku lub zamiast oliwy avokado
grubo krojone żeby się pacia nie zrobiła. Zioła i pieprz do smaku, podobnie
jak i białe wino. Bardzo to smaczne ale ciężkie zestawienie. Na wigilię
ostatnią prawie 0,5kg sam ....... no i trochę przesadziłem ;))
Ale polecam,
Winniczek.
|