Data: 2002-02-05 22:23:55
Temat: Re: twarde mielone z indyka
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> A ja Asiu zamiast bułki kajzerki, czy tartej dodaję ryż, staram się go
nawet
> trochę rozgotować i pod koniec gotowania dodaję masełko.
> Mniam, mniam.., palce lizać wychodzą. A proporcje? Ja daję woreczek ryżu
na ok.
> kg mięska, jajko lub dwa, pęczek kopru < jeśli mały - to dwa >, cebulkę, a
w
> ramach przypraw dużo pieprzu i taką przyprawę do mięs Knorra( jej masę!,
bardzo
> dobra, ale trzeba dużo sypać, żeby poczuć ). Polecam.., kto je jadł,
zawsze się
> zachwyca. I nie o grzeczność tutaj chodzi, są rewela.
Ooooooooo, z tym ryżem to ja koniecznie musze wypróbować. Hmm, pod koniec
następnego tygodnia mieleńce z ryżem, już mi ślinka leci :))
Wkn
|