Data: 2004-02-25 21:10:08
Temat: Re: ubogie menu swiadczy o dobrej restauracji?
Od: "Gusiek" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> napisał w wiadomości
news:c1j0bs$nlf$1@inews.gazeta.pl...
> > > Pominęłaś najbardziej - moim zdaniem - oczywistą możliwość:
> > > przygotowywanie dań ze składników mrożonych, z puszek i słoików.
> >
> > Ale to chyba nie ma nic wspólnego z dobrą restauracją?
>
> Przecież właśnie o tym mowa... Gorsze restauracje mogą sobie pozwolić na
> długie menu, bo nie mają oporów przed serwowaniem gościom mrożonek i
> półproduktów.
>
Ano :) Coś mi styki siadły na chwilę ;)
Pzdr, A.
--
Wat den eenen sin Ul, is den annern sin Nachtigall!
|