| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinternet. pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: udziec jagniecy Date: Thu, 11 Nov 2004 13:48:43 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <cmvn36$mf2$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <G9Ikd.70615$z77.22634@news.chello.at> NNTP-Posting-Host: cnf35.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1100177318 23010 83.31.159.35 (11 Nov 2004 12:48:38 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 11 Nov 2004 12:48:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:221357 Ukryj nagłówki Ja robię tak: udziec oblać octem, osączyć. Rozmieszać ćwierć szklanki oliwy | |
Zobacz także