Data: 2004-05-24 09:48:52
Temat: Re: usmażyć hamburgera
Od: "Margola Sularczyk" <margola@won_spamie.ruczaj.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
news:40b1c455$0$12741$626a14ce@news.free.fr...
> Margola Sularczyk wrote:
> > Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
> > news:5573648084$20040524102220@ewcia...
> >
> >>W ten sposob tez czasami robie (dla wielbicieli rozowego miesa). Mieso
> >>tysz sie nie rozpada...
> >
> >
> > Może kluczowa jest jakość mięsa? Kupne (nie mielone na miejscu)
zazwyczaj
> > składa się z tłuszczu, który ma zwyczaj się wytapiać.
>
> Nie sadze, robilam juz hamburgery z miesa na tatara (5 % tluszczu, czyli
> b. chude)
Noooo... mieso na tatara to już nie jest zwykłe mielone ;)
Miałam na myśli, że może autorka wątku ma jakieś trefne mięso na hamburgery,
ale się nie dowiemy, bo zniknęła...
Margola
|