Data: 2003-07-11 19:57:51
Temat: Re: w sprawie sprzetu kuchennego - dlugie
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:bemumq$5mm$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Drugie pytanie dotyczy kuchenki zwyklej. Gazowo elektrycznej. Oroz
> wlasnie stoje przed wyborem tego sprzetu. No i wiem ze chce plyte gazowa
> i piekarnik elektryczny z grzaniem gora dol.
Justynko :-)
Przede wszystkim pomysl o szerokosci kuchenki!
Zdecydowanie lepsza jest 60 cm niz 50 cm - to pierwsza uwaga!
Uwaga kolejna:
moze, jesli Cie na to stac - zastanowisz sie na osobnym kupieniem plyty gazowej, a
osobnym zakupem piekarnika???
Serdecznie odradzam sprzety Amici...
kiedys byly niezle.. ale to bylo kiedys... :((((
Ma moja siostra, widzialam.. mam jak najgorsze zdanie...
Rozen elektryczny w piekarniku...
Ja swoj akurat chwale [Mastercook, czyli d. Wrozamet], inaczej mowiac firma
wroclawska
Jesli ma sie piekarnik wolnoistojacy, czyli wbudowany w mebel.. zdecydowanie latwiej
poslugiwac sie nim...
No.. ale wiesz.. wszystko naprawde zalezy od kasy..
Jesli chodzi o lodowki.. no coz.. cztery szuflady brzmia naprawde kuszaco...
ale.. Amica.. :(((
z tym, ze A+ to tez + :-)
kiedys byly na rynku lodowki z kostkarmi lodowymi.. na pewno nie byla to Amica... no
i one byly dwudrzwiowe...
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.500 / Virus Database: 298 - Release Date: 2003.07.10
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|