Data: 2002-09-12 09:30:43
Temat: Re: w temacie smalcu
Od: "Niunieczka" <n...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> tym smalcem karmiam nasza Krysie Opakowana i Mechcie jakesmy sie w marcu
> spotkaly, zjadly, przezyly i nawet na zadowolone wygladaly;-)
> Do smalcu dodaje cebule - troszke roztopionego tluszczu odlewam na mala
> patelnie, podsmazam cebule o dodaje pod koniec procesu smalcowego;-)
> Rowniez pod koniec dodaje: lyzke vegety (niekoniecznie, jak mnie najdzie),
> ziola: tymianek, czaber, majeranek. Tymianku i majeranku wiecej, czabru
> troszke.
> Ziola to pod sam koniec, bo inaczej zwegla sie na amen.
>
> pozdrawiam serdecznie
> Basia
No wlasnie tak mi sie wydawalo ze w tym smalsu to byl tymianek ale pewnosci
nie mialam ;o)
dzieki przy nastepnej produkcji dosypie tego i owego
Niunia wielbicielka ziemniakow
|