« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-07-07 17:04:47
Temat: Re: wątróbkaBardzo zaciekawił mnie ten przepis. Powiem więcej, jak dotychczas nie
wpadłam na to żeby wątróbkę położyć na grilla. Brzmi to bardzo ciekawie -
muszę spróbować.
Ania
Użytkownik "Irro" <Z...@n...pl> napisał w
wiadomości news:dahbvt$ejk$1@news.dialog.net.pl...
>
> Użytkownik "Ania" <a...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:dac2om$e3v$1@news.onet.pl...
> > Witajcie!
> >
> > Naszła mnie ochota na wątróbkę i tak się zastanawiam jakby ją tu
> > przyrządzić - hmm...
> > Co polecacie?
> >
> >
> Jako że sezon g(o)ryllowy, polecam na grilla rzucić szaszłyki!
> przepychta:
>
> - wtróbkę drobiową podzielić na 3 kawałki
> - boczuś
> - papryka
> - cebula
> - pieczara
>
> nadziać i na grilla. obracać i podlewać wodą, wcześniej trochę ziółka
> posypać - np majeranek
> robi się na grillu dość szybko
>
> smakuje..... ostatnio zrobiłem 20 szt dla 10 osób, zeszło na pniu.
>
> Irro
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |