Data: 2003-07-23 15:33:16
Temat: Re: wodka w arbuzie
Od: maruda - Ryszard <maruda_smurf@#usun-to#.gdynia.mm.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
2003-07-23 17:27, osoba przedstawiająca się jako 'ewa', zachciała zauważyć:
> haszka wrote:
>
>> Witajcie,
>>
> witaj:)
>
>>
>> czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
>> Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
>> zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
>>
> ile wlac nie wiem, a co do sposobu, to slyszalam, ze najlepiej
> strzykawka z igla, wstrzykiwac w kilka-kilkanascie miejsc:)
>
Słyszałem o bananach moczonych w spirytusie. Ponoć trzymają 48 godzin. ;)
Co do arbuza, to nie wiem.
Ale jest przepis na kawałki melona moczone w porto i owijane wędzoną
polędwicą. Pycha.
R.
|