« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-07-23 13:23:48
Temat: wodka w arbuzieWitajcie,
czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-07-23 15:27:25
Temat: Re: wodka w arbuziehaszka wrote:
>Witajcie,
>
witaj:)
>
> czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
>Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
>zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
>
ile wlac nie wiem, a co do sposobu, to slyszalam, ze najlepiej
strzykawka z igla, wstrzykiwac w kilka-kilkanascie miejsc:)
pozdrawiam
ewa
--
*dziwnie dziwne - zdziwil sie baranek...*
@[] @[]
'' ``
@_
@[]_}
''``
mailto:p...@s...com.pl
http://www.indukti.art.pl
http://indukti.mp3.com.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-23 15:33:16
Temat: Re: wodka w arbuzie2003-07-23 17:27, osoba przedstawiająca się jako 'ewa', zachciała zauważyć:
> haszka wrote:
>
>> Witajcie,
>>
> witaj:)
>
>>
>> czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
>> Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
>> zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
>>
> ile wlac nie wiem, a co do sposobu, to slyszalam, ze najlepiej
> strzykawka z igla, wstrzykiwac w kilka-kilkanascie miejsc:)
>
Słyszałem o bananach moczonych w spirytusie. Ponoć trzymają 48 godzin. ;)
Co do arbuza, to nie wiem.
Ale jest przepis na kawałki melona moczone w porto i owijane wędzoną
polędwicą. Pycha.
R.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-23 16:09:50
Temat: Re: wodka w arbuzieUżytkownik haszka napisał:
> Witajcie,
>
> czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
> Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
> zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
>
> Pozdrawiam
>
>
Ja na takiego 3-4 kilowego arbuza przygotowywuje cwiartke wodki. Na
jednej z dupek robie otwor na gwint (otwor dosc gleboki) i nabijam
arbuza na butelke, potem odwracam to do gory nogami tak by butelka byla
non stop pionowo. Czekam okolo 5-6 godzin i w calym arbuzie jest
rozprowadzona w miare rownomiernie wodka.
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-24 15:19:28
Temat: Odp: wodka w arbuzieA ja proponuję likier Bolsa
Użytkownik walkie! <w...@w...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:bfmbt6$45u$...@n...news.tpi.pl...
> Użytkownik haszka napisał:
> > Witajcie,
> >
> > czy ktos z Was zna recepturę na przyrzadzenie arbuza nas?czonego wódka.
> > Chodzi mi o proporcje - ile wódki na ile kilo arbuza. Tak, żeby dało się
> > zjesć i nei spasć pod stół. I jak najlepiej to wlać?
> >
> > Pozdrawiam
> >
> >
> Ja na takiego 3-4 kilowego arbuza przygotowywuje cwiartke wodki. Na
> jednej z dupek robie otwor na gwint (otwor dosc gleboki) i nabijam
> arbuza na butelke, potem odwracam to do gory nogami tak by butelka byla
> non stop pionowo. Czekam okolo 5-6 godzin i w calym arbuzie jest
> rozprowadzona w miare rownomiernie wodka.
>
> --
>
> o
> ooo walkie!
> o http://walkie.cegla.art.pl
> + Nawet ząb bywa wstawiony
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-24 15:39:32
Temat: Re: Odp: wodka w arbuzieUżytkownik Grzegorz napisał:
> A ja proponuję likier Bolsa
a jaki? jeszcze nie probowalam zadnych.
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |