« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-07-23 10:15:33
Temat: spaghetti z kurkami?witam!
dokladnie to z sosem kurkowym:)
marzy mi sie taki sosik do ktorego dodaje sie kurki i smietane i moze tez
ser....i jakies przyprawy dobre
i jakby ktos mial przepis to bede bardzo wdzieczna
dziekuje
pozdrawiam
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-07-23 10:18:28
Temat: Re: spaghetti z kurkami?chcialam jeszcze dodac ze przejrzalam juz internet i google i nie znalazlam
takiego:(
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-23 10:26:12
Temat: Re: spaghetti z kurkami?Ja robie nie ze spaghetti tylko z penne rigate. Kurki dusze na masle,
nastpnie zelwam smietana i przyprawiam sola, pieprzem i koniecznie szczypta
galki muszkatulowej, do tego na wydaniu duzo siekanej natki piteruszki.
Najlepsze jest alla mamma czyli makaron po odcedzeniu podgrzewamy jeszcze w
sosie. Mozna dodac do tego jeszcze parmezan ale niekoniecznie
Czarek
Użytkownik "Kasia" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:UhtTa.327465$1F6.3310763@news.chello.at...
> chcialam jeszcze dodac ze przejrzalam juz internet i google i nie
znalazlam
> takiego:(
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-23 11:36:08
Temat: Re: spaghetti z kurkami?dziekuje fajny pomysl!
tylko ile trzeba dusic te kurki?
pzdr
> Ja robie nie ze spaghetti tylko z penne rigate. Kurki dusze na masle,
> nastpnie zelwam smietana i przyprawiam sola, pieprzem i koniecznie
szczypta
> galki muszkatulowej, do tego na wydaniu duzo siekanej natki piteruszki.
> Najlepsze jest alla mamma czyli makaron po odcedzeniu podgrzewamy jeszcze
w
> sosie. Mozna dodac do tego jeszcze parmezan ale niekoniecznie
>
> Czarek
>
> Użytkownik "Kasia" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:UhtTa.327465$1F6.3310763@news.chello.at...
> > chcialam jeszcze dodac ze przejrzalam juz internet i google i nie
> znalazlam
> > takiego:(
> >
> >
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-23 17:55:06
Temat: Re: spaghetti z kurkami?> Ja robie nie ze spaghetti tylko z penne rigate. Kurki dusze na masle,
> nastpnie zelwam smietana i przyprawiam sola, pieprzem i koniecznie szczypta
> galki muszkatulowej, do tego na wydaniu duzo siekanej natki piteruszki.
> Najlepsze jest alla mamma czyli makaron po odcedzeniu podgrzewamy jeszcze w
> sosie. Mozna dodac do tego jeszcze parmezan ale niekoniecznie
>
> Czarek
>
robie dokladnie tak samo, tylko kurki dusze na masle z dodatkiem cebuli a
posypuje calosc nie natka a siekanym tymiankiem.
herbihexe
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |