Data: 2004-11-13 01:36:53
Temat: Re: zaczyn na chlebek watykański
Od: "Woocash[ACN]" <w...@u...pe-el>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 12 Nov 2004 23:42:06 +0100, Netka napisał(a):
>> ja tez calkiem niedawno dostalam, zaczyn nie pachnie najpiekniej, no ale...
> Pachnie to okropnie po upieczeniu niestety też.
Zapachu nie pomnę, ale wychodzi toto takie mokre i zakalcowate (pewnie coś
źle przypiekłem) ale że jestem 'pies na zakalec' to wciągnąłem w jeden
wieczór... a pachnie, hmm... mocno przerobionym ciastem drożdżowym...
/wspominam z przed 5-6 lat.../
--
[ Woocash[ACN] @ 2004-11-13 02:34:42 ]
[ woo-at-onet-dot-pl ]
[ ---------------------------------- ]
[ http://www.osiol.net ]
|