| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!not-for-mail From: "anton" <p...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: zaprawa do karkówki - pytanko Date: Wed, 1 Oct 2003 08:49:49 +0200 Organization: Internet Partners Lines: 15 Message-ID: <bldtia$189v$1@news2.ipartners.pl> References: <blds4l$erl$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 217.153.47.210 X-Trace: news2.ipartners.pl 1064991114 41279 217.153.47.210 (1 Oct 2003 06:51:54 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: 1 Oct 2003 06:51:54 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:174912 Ukryj nagłówki Oliwa z oliwek, czerwone wino, miód, przyprawy, czosnek. Mięso w bejcy przez | |
Zobacz także