Data: 2003-10-24 16:55:28
Temat: Re: ziemniaki faszerowane
Od: "satia" <s...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga Macyszyn" > Ja nie nakrywam bo lubię chrupiące, zresztą
polewam je maselkiem przed
> pieczeniem, ziemniak tyż warzywo, więc jakąś wodę wypuści,
>
zrobiłam..... jakoś nie udały się. Niby wszystko OK, ale zbyt smaczne nie
było. Zjedliśmy z TŻ, ale bez zachwytu. Ja wszystko schrzanię zawsze. Nie
wiem, co było nie tak. Ziemniaki na górze zbyt twarde, mimo polewania
tłuszczem....
Ja taka kucharka mizerna jestem. Chłopisko doecniło starania, ale sam
stwierdził, że rewelacyjne nie było. A ja od drążenia mam odcisk na
palcu...
cała ja.
Może jeszcze nabędę jakichś umiejętności???
pozdrawiam
satia sobą zawiedziona
|