« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.magma-net.pl!not-for-mail From: Paweł Pollak <s...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Ser malevoli Date: Thu, 27 May 2004 13:29:12 +0200 Organization: Magma Systemy Komputerowe Lines: 4 Message-ID: <c94jb7$gkl$1@bandai.magma-net.pl> References: <c94ilq$c6t$1@bandai.magma-net.pl> NNTP-Posting-Host: nervosol.magma-net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: bandai.magma-net.pl 1085657255 17045 81.219.231.39 (27 May 2004 11:27:35 GMT) X-Complaints-To: u...@n...magma-net.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 May 2004 11:27:35 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:203142 Ukryj nagłówki I jeszcze zapytam o coś takiego. Ser 'malevoli' jest coś takiego czy to - |
Zobacz także