|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!nemesis.news. tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Sławek SWP <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Skórka na chlebie :-( Date: Wed, 23 Mar 2005 21:26:05 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 25 Message-ID: <d1sjku$bce$1@nemesis.news.tpi.pl> Reply-To: Sławek SWP <damspietrasiewicz2wpkropkapl> NNTP-Posting-Host: dqi95.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1111609822 11662 83.24.168.95 (23 Mar 2005 20:30:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 23 Mar 2005 20:30:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235756 Ukryj nagłówki Pogoglałem i mi wychodzi, że aby uzyskać skórkę na domowym chlebie to trzeba |
Zobacz także