« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-01-16 11:51:50
Temat: Technologie produkcjiJesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce naukowe to
prosilbym o podeslanie na priv.
A konkretnie szukam wszystkiego o wyrobie serkow homogenizowanych,
topionych, kielbas, pasztetow i innych dobr kupowanych w sklepach, ale
chodzi mi o procesy przemyslowe a nie koniecznie o przepisy... po prostu
chcialbym wiedziec co jem i jak to robia, ze margaryna czasem jest ok, a
czasem tak smierdzi, ze nawet pies sasiadki omija to z daleka... Wszystkim
bede jak zwykle niezmiernie wdzieczny....
Lew
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-01-16 12:16:59
Temat: Re: Technologie produkcji
Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a6436e9@news.vogel.pl
napisał(a):
> Jesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce
naukowe to
> prosilbym o podeslanie na priv.
jeśli *naprawdę* chcesz wiedzieć to pytaj obecnych przy produkcji.
oficjalne opisy procesów technologicznych sa nic nie warte jeśli
chodzi o wiarygodność w wiekszości wypadków.
wojmat
p.s. ale może to być bolesna wiedza... ;-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-01-16 13:29:05
Temat: Re: Technologie produkcji
Użytkownik "===wojmat===" <C...@v...pl.INVALID> napisał w
wiadomości news:3a643b20$1@news.vogel.pl...
>
> Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a6436e9@news.vogel.pl
> napisał(a):
> > Jesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce
> naukowe to
> > prosilbym o podeslanie na priv.
>
> jeśli *naprawdę* chcesz wiedzieć to pytaj obecnych przy produkcji.
> oficjalne opisy procesów technologicznych sa nic nie warte jeśli
> chodzi o wiarygodność w wiekszości wypadków.
Widzisz, wszystko byloby OK, gdybym mial kontakt z takimi ludzmi, a do pracy
mnie nie zaprosza, bo sam pracuje i nie mam czsu jechac... a poczytalbym...
nie zniechecilo mnie uczestnictwo w tzw "biciu swini" i oprawianiu oraz
tworzeniu wyrobow... kaszanke i kielbase i salceson jem nadal, dlatego inne
nie wplyna tak na mnie... mam nadzieje...
Lew
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-01-18 10:57:23
Temat: Re: Technologie produkcji
Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a644ce5@news.vogel.pl
napisał(a):
(...)
> Widzisz, wszystko byloby OK, gdybym mial kontakt z takimi ludzmi, a
do pracy
> mnie nie zaprosza, bo sam pracuje i nie mam czsu jechac... a
poczytalbym...
a to ból...
> nie zniechecilo mnie uczestnictwo w tzw "biciu swini" i oprawianiu
oraz
> tworzeniu wyrobow... kaszanke i kielbase i salceson jem nadal,
dlatego inne
> nie wplyna tak na mnie... mam nadzieje...
to nie chodzi o samo mięso..
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |