Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Technologie produkcji

Grupy

Szukaj w grupach

 

Technologie produkcji

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-01-16 11:51:50

Temat: Technologie produkcji
Od: "Lew" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce naukowe to
prosilbym o podeslanie na priv.
A konkretnie szukam wszystkiego o wyrobie serkow homogenizowanych,
topionych, kielbas, pasztetow i innych dobr kupowanych w sklepach, ale
chodzi mi o procesy przemyslowe a nie koniecznie o przepisy... po prostu
chcialbym wiedziec co jem i jak to robia, ze margaryna czasem jest ok, a
czasem tak smierdzi, ze nawet pies sasiadki omija to z daleka... Wszystkim
bede jak zwykle niezmiernie wdzieczny....

Lew


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-01-16 12:16:59

Temat: Re: Technologie produkcji
Od: "===wojmat===" <C...@v...pl.INVALID> szukaj wiadomości tego autora


Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a6436e9@news.vogel.pl
napisał(a):
> Jesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce
naukowe to
> prosilbym o podeslanie na priv.

jeśli *naprawdę* chcesz wiedzieć to pytaj obecnych przy produkcji.
oficjalne opisy procesów technologicznych sa nic nie warte jeśli
chodzi o wiarygodność w wiekszości wypadków.

wojmat

p.s. ale może to być bolesna wiedza... ;-)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-01-16 13:29:05

Temat: Re: Technologie produkcji
Od: "Lew" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "===wojmat===" <C...@v...pl.INVALID> napisał w
wiadomości news:3a643b20$1@news.vogel.pl...
>
> Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a6436e9@news.vogel.pl
> napisał(a):
> > Jesli ktos ma informacje, namiary na WWW i inne tego typu pomoce
> naukowe to
> > prosilbym o podeslanie na priv.
>
> jeśli *naprawdę* chcesz wiedzieć to pytaj obecnych przy produkcji.
> oficjalne opisy procesów technologicznych sa nic nie warte jeśli
> chodzi o wiarygodność w wiekszości wypadków.

Widzisz, wszystko byloby OK, gdybym mial kontakt z takimi ludzmi, a do pracy
mnie nie zaprosza, bo sam pracuje i nie mam czsu jechac... a poczytalbym...
nie zniechecilo mnie uczestnictwo w tzw "biciu swini" i oprawianiu oraz
tworzeniu wyrobow... kaszanke i kielbase i salceson jem nadal, dlatego inne
nie wplyna tak na mnie... mam nadzieje...
Lew


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-01-18 10:57:23

Temat: Re: Technologie produkcji
Od: "===wojmat===" <C...@v...pl.INVALID> szukaj wiadomości tego autora


Lew <m...@g...pl> w wiadomości news:3a644ce5@news.vogel.pl
napisał(a):
(...)
> Widzisz, wszystko byloby OK, gdybym mial kontakt z takimi ludzmi, a
do pracy
> mnie nie zaprosza, bo sam pracuje i nie mam czsu jechac... a
poczytalbym...

a to ból...

> nie zniechecilo mnie uczestnictwo w tzw "biciu swini" i oprawianiu
oraz
> tworzeniu wyrobow... kaszanke i kielbase i salceson jem nadal,
dlatego inne
> nie wplyna tak na mnie... mam nadzieje...

to nie chodzi o samo mięso..


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kulki serowe
Jak zrobić dobry bogracz???
FREE http://4sansai.cjb.net 5541
kasza jaglana
Wyjasnienie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »