« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2017-07-24 14:19:44
Temat: Re: Urządzenie do gotowania na parzeDziękuję. Brzmi zachęcająco. )) Spróbuję.
On 24.07.2017 14:10, i...@g...pl wrote:
> W dniu wtorek, 18 lipca 2017 13:30:34 UTC+2 użytkownik tandoori.curry napisał:
>> Dostałem ostatnio taki prezent. Czy ktoś z Was wykorzystuje to
>> urządzenie ? Jeżeli tak, to czy można poprosić o jakiś prosty przepis ?
>> pozdrawiam
>
> Pulpeciki z mięs wszelakich - bardzo dobre, bardzo delikatne, dietetyczne. Parować
30 minut. Można do nich sosy wymyślać różne, podług gustu.
>
> Pierś kurzęca lekko rozbita młotkiem do mięsa - opanierowana w ulubionych grubiej
mielonych przyprawach. Parować 20 minut. Sosy j.w. albo saute (masełko na wierzch).
>
> Warzywa na sałatkę jarzynową domową - smak bez porównania lepszy.
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2017-07-28 00:56:22
Temat: Re: Urządzenie do gotowania na parze<i...@g...pl> wrote:
>
> Pulpeciki z mięs wszelakich - bardzo dobre, bardzo delikatne,
> dietetyczne. Parować 30 minut. Można do nich sosy wymyślać różne, podług gustu.
>
> Pierś kurzęca lekko rozbita młotkiem do mięsa - opanierowana w ulubionych
> grubiej mielonych przyprawach. Parować 20 minut. Sosy j.w. albo saute (masełko na
wierzch).
>
> Warzywa na sałatkę jarzynową domową - smak bez porównania lepszy.
>
Warzywa na jarzynkę do obiadu - szczególnie fasolka szparagowa i szparagi
świetnie smakują i nie są nasiąknięte woda. W wodzie ich już nie gotuję
absolutnie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |