Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.m an.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Iśka" <f...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: brązowy sos do mięs Date: Wed, 19 Sep 2001 15:10:36 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 6 Message-ID: <9oahp3$a93$4@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pa120.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="windows-1250" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1000917603 10531 213.76.24.120 (19 Sep 2001 16:40:03 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 19 Sep 2001 16:40:03 GMT X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:69880 Ukryj nagłówki Wybaczcie ignorancję, ale w mięsach i sosach dopiero raczkuję:) |
Zobacz także