| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl! not-for-mail From: "barba" <b...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: buraki Date: Sat, 11 Feb 2006 16:10:02 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 4 Message-ID: <dskur9$hfq$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: aasl194.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1139670698 17914 83.5.223.194 (11 Feb 2006 15:11:38 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Feb 2006 15:11:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260108 Ukryj nagłówki Czy, żeby zrobić buraki zasmażane, trzeba je utrzeć na tarce z | |
Zobacz także