Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia duszenie mięsa

Grupy

Szukaj w grupach

 

duszenie mięsa

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-11-10 12:27:58

Temat: duszenie mięsa
Od: "Antoś" <k...@W...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dzień dobry wszystkim! Zawsze mięso piekłam, po wcześniejszym obsmażeniu, i
nie wiem, czy i w jakiej ilości powinno się dodać wody przy duszeniu...
Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za wskazówki. Pozdrawiam, Ania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-11-10 13:45:18

Temat: Re: duszenie mięsa
Od: "Kinga Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Antoś" <k...@W...interia.pl> napisał w wiadomości
news:boo09q$q51$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Dzień dobry wszystkim! Zawsze mięso piekłam, po wcześniejszym obsmażeniu,
i
> nie wiem, czy i w jakiej ilości powinno się dodać wody przy duszeniu...
> Bardzo proszę o pomoc i dziękuję za wskazówki. Pozdrawiam, Ania
>

Jeśli dusisz w kawałkach, to tak, żeby zakrywało "na palec" - wtedy dobry
sos powstaje od razu do mięsa.
Jeśli w jednym kawałku, to tak do połowy wysokości mięsa, w polowie duszenia
trzeba je wtedy odwrócić.
Jedno i drugie pod przykryciem, ale takim, żeby para mogła sobie swobodnie
"odpływać".

--
KingAM

[muchoza bakterioza]

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

[OT] Kuchenne czasopisma
gdzie kupić kumin?
Galaretkowiec - wyszło :)
Lisc laurowy. USA.
Perfekcyjne ciasto na PIZZE ?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »