| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.nask.pl!ne ws.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.d e!zen.net.uk!dedekind.zen.co.uk!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada .pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: Krycha <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jak piec coś upeklowane Date: Sun, 20 Dec 2009 11:38:06 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 20 Message-ID: <hgkves$2nh$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: 152.86.25.213.sta.gaja.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1261306140 2801 213.25.86.152 (20 Dec 2009 10:49:00 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Dec 2009 10:49:00 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.6 (X11/20070914) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:326056 Ukryj nagłówki Moi Drodzy, mięsko się pekluje i za kila dni będę je piec w piekarniku | |
Zobacz także