« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-10-13 09:55:00
Temat: kapusciany Maklowiczogladaliscie?
najbardziej spodobalo mi sie kapusciano - zmieniaczane purre
kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-13 10:47:27
Temat: Re: kapusciany MaklowiczKaskA <k...@t...pl> w <news:aobg33$v6k$1@szmaragd.futuro.pl>
napisał(a):
> ogladaliscie?
Powtórka.
--
Konrad J. Brywczyński
Ten się śmieje ostatni, kto myśli najwolniej.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-13 11:06:43
Temat: Odp: kapusciany Maklowiczoj.... nie ogladam za czesto dlatego...
kaska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-13 13:57:57
Temat: Re: kapusciany Maklowicza jest gdzies w sieci zapis jego przepisów?
AnnaBlue, bardzo rzadko ogladająca telewizję
Użytkownik "KaskA" <k...@t...pl> napisał w wiadomości
news:aobg33$v6k$1@szmaragd.futuro.pl...
> ogladaliscie?
> najbardziej spodobalo mi sie kapusciano - zmieniaczane purre
> kaska
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-13 19:32:23
Temat: Re: kapusciany MaklowiczUżytkownik "Anna" <q...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> a jest gdzies w sieci zapis jego przepisów?
> AnnaBlue, bardzo rzadko ogladająca telewizję
Witam bom nowy i witam w ogóle
Pierwszy link, choć akurat nie o kapuście tylko o karpiach, ale za to
Makłowicza
http://choinka.interia.pl/id/swieta/makpoleca/www/li
sta
Pozdrawiam
Norek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-14 09:21:45
Temat: Re: kapusciany Maklowicz
KaskA wrote:
>
> ogladaliscie?
> najbardziej spodobalo mi sie kapusciano - zmieniaczane purre
Stampot czyli...
W oryginalnym wydaniu wyjatkowa beznadzieja, tak zreszta, jak cala tzw.
kuchnia holenderska. :(
Ale stampot robiony u nas, z naszych produktow, z polskich pyr,
porzadnie ukiszonej kapusty, z odrobina boczku jeszcze, cebulka, tak pod
polski smak - mniam, mniam...
Co do samego programu - zaczeli juz pare tygodni temu puszczac powtorki.
:(
---
Monika Mężyńska
http://emem.pl/
http://emem.pl/kasiabujakiewicz
---
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-14 12:37:53
Temat: Re: kapusciany MaklowiczKapusciany, czy nie kapusciany, ale umie zachecic do gotowania. Tak swoja
droga, to zeberka duszone w kapuscie brzmia nieco lepiej od purre.
beny76 - szklarska poreba
b...@w...pl
----------------------------------------------------
----
Użytkownik "Monika Mężyńska" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:3DAA8CA9.B5A2A55F@kki.net.pl...
>
>
> KaskA wrote:
> >
> > ogladaliscie?
> > najbardziej spodobalo mi sie kapusciano - zmieniaczane purre
>
> Stampot czyli...
> W oryginalnym wydaniu wyjatkowa beznadzieja, tak zreszta, jak cala tzw.
> kuchnia holenderska. :(
> Ale stampot robiony u nas, z naszych produktow, z polskich pyr,
> porzadnie ukiszonej kapusty, z odrobina boczku jeszcze, cebulka, tak pod
> polski smak - mniam, mniam...
>
> Co do samego programu - zaczeli juz pare tygodni temu puszczac powtorki.
> :(
>
> ---
> Monika Mężyńska
> http://emem.pl/
> http://emem.pl/kasiabujakiewicz
> ---
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-14 18:16:38
Temat: Re: kapusciany Maklowicz> Witam bom nowy i witam w ogóle
> Pierwszy link, choć akurat nie o kapuście tylko o karpiach, ale za to
> Makłowicza
> http://choinka.interia.pl/id/swieta/makpoleca/www/li
sta
O kurcze jak to przeczytałem tam to mi szczęka opadła:
"Specjalnie z tej okazji zaprosiliśmy "pierwszego kuchmistrza
Rzeczypospolitej", by podzielił się z Wami tajnikami swej sztuki
kulinarnej."
Nie powiem, lubię Go ale pierwszy?
Widać, że nie bywa na tej grupie. Dlaczego?
Dlatego dlaczego brak i innych.
I dlaczego nie mają własnych stron internetowych?
Nie doceniają większości?
Narzucają swój styl? Wątpię! To raczej stacje TV nam dyktują warunki.
Jak np. TVN z beznadziejnym kucharzem, nawet go nie nazwę, bo mi go żal.
A sam program? Szkoda gadać, nawet to "beztalencie" było lepsze.
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |