|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one t.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: <w...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: oliwa z pestek dyni Date: 21 Aug 2001 18:40:39 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 17 Message-ID: <0...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 998412039 19842 192.168.240.245 (21 Aug 2001 16:40:39 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 21 Aug 2001 16:40:39 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 153.19.68.211, 213.180.130.21 X-User-Agent: Mozilla/4.71 [en] (Win98; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:63516 Ukryj nagłówki Jestem bardzo ciekawy Waszych doswiadczen kulinarnych ze styryjskim przysmakiem |
Zobacz także