| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "katarzyna mościcka" <k...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: orzechy Date: Sun, 5 Oct 2008 09:37:57 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 5 Message-ID: <gca1tl$kn4$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: localhost Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1223199477 21220 172.20.26.240 (5 Oct 2008 09:37:57 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Oct 2008 09:37:57 +0000 (UTC) X-User: ktossiwy X-Forwarded-For: 91.142.207.80 X-Remote-IP: localhost Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:315936 Ukryj nagłówki mam pytanie dotyczoce zarowno orzechow wloaskich jak i laskowych: co zrobic | |
Zobacz także