| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Marsjasz <m...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: półfrancuskie... Date: Fri, 02 Feb 2007 18:05:34 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 3 Message-ID: <epvr0u$inh$1@inews.gazeta.pl> References: <032601c74545$01e519c0$1e20a8c0@hnet.pl> NNTP-Posting-Host: cps66.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1170435934 19185 83.31.224.66 (2 Feb 2007 17:05:34 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Feb 2007 17:05:34 +0000 (UTC) X-User: marsjasz74 In-Reply-To: <032601c74545$01e519c0$1e20a8c0@hnet.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:290216 Ukryj nagłówki mam glupie pytanie czym sie rozni ciasto polfrancuskie od francuskiego ??? | |
Zobacz także