|
From: "b" <z...@a...ids.bielsko.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: ptysie Date: Fri, 17 Mar 2000 09:27:05 +0100 Lines: 3 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 NNTP-Posting-Host: pa68.bielsko.ppp.tpnet.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: pa68.bielsko.ppp.tpnet.pl Message-ID: <38d1ebd2$1@news.vogel.pl> X-Trace: 17 Mar 2000 09:24:50 +0100, pa68.bielsko.ppp.tpnet.pl X-Complaints-To: U...@v...pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.poznan.pl!n ews.man.lodz.pl!newsfeed.silweb.pl!agh.edu.pl!news.onet.pl!news.memax.krakow.pl !mercury.newsgate.pl!news.vogel.pl!pa68.bielsko.ppp.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:24983 Ukryj nagłówki Jak się przygotowuje ptysie . |
Zobacz także