| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: tapta <t...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: słód Date: Fri, 29 Jul 2005 11:53:45 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <dccu2h$32t$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 62.69.200.44 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1122630545 3165 62.69.200.44 (29 Jul 2005 09:49:05 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 29 Jul 2005 09:49:05 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.2 (X11/20050331) X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:244627 Ukryj nagłówki Czy sa inne rodzaje slodu niz jeczmienny? Konkretnie chodzi mi o to czy | |
Zobacz także