Data: 2008-03-11 10:57:35
Temat: szpinak + ryż?
Od: "part" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
witajcie:)
mam w lodowce ugotowane 2 woreczki Basmanti i w zamrazarce szpinak. Ci z tym
zrobic? Zapiec z serem w piekarniku, czy podsmazyc na patelni?
Moze lepiej do szpinaku dodac troche sera i czosnek, ryz dac psu a ugotowac
makaron? Najchetniej dodalabym do szpinaku sera bialego i ulepiła z tym
farszem pierogi - ale nie dam rady czasowo...
Szpinak z mezem oboje uwielbiamy, najczesciej jemy w wariacjach makaronowych
albo jajecznych. Acha - jestesmy wegetarianami.
Do dyspozycji mam mikrofalówkę, piekarnik i kuchankę. Mogę dokupic innyc
skladnikow. Ma byc dobre i szybki - max 30 min na przygotowanie...
pozdrawiam!
pa(r)t
|