Data: 2001-04-01 09:41:34
Temat: w uzupelnieniu do dzisiejszego programu Roberta Maklowecza
Od: <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pan Robert nie wiedzial (nazwal to mistycznym zabiegiem czy cos w tym stylu)
dlaczego przecier pomidorowy laczy sie najpierw z goracym tluszczem, czasami
przesmaza zamiast od razu lup do gara z zupa. odpowiedz jest prosta:
dzieki temu karoten laczy sie z tluszczem i potrawa zamiast byc brunatna jest
pieknie czerwona. zreszta dotyczy to wszystkich karotek.
brunatna pomidorowa... brrrr!
a! i jeszcze jedno! kiedy Pan Robert bedzie uczyl dobrych zwyczajoow? dzisiaj
po raz kolejny wbijal jajka wprost do miski z innymi skladnikami. najpierw
szklanka, potem powachac i jak dobre dopiero do reszty, no ale kazdy choc raz
musi kiedys wbic to zepsute jajko :))
slonecznosci!
Ingolfur Arnarson
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|