Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atl antis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Irek Badowski" <b...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: wątróbka barania (jagnięca) Date: Sun, 23 Mar 2003 18:17:08 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <b5kq78$5m6$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pe146.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048439849 5830 217.99.220.146 (23 Mar 2003 17:17:29 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 23 Mar 2003 17:17:29 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:150347 Ukryj nagłówki Co można smacznego zrobić z wątróbki z bararnka (baranek 14kg)? |
Zobacz także