|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.on et.pl From: <b...@k...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Agato pomocy z tym makowcem Date: 1 Dec 2001 22:43:53 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 11 Message-ID: <2...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1007243033 329 192.168.240.245 (1 Dec 2001 21:43:53 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 1 Dec 2001 21:43:53 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 213.76.69.82, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:85134 Ukryj nagłówki siedze od 3 godzin i zastanawiam sie nad sensem gotowania maku przez 2 godziny |
Zobacz także