Data: 2008-11-23 09:05:31
Temat: Automat do pieczenia chleba
Od: "Piotrek" <h...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zupełnie się na tym temacie nie znam a chcę zamówić "u Mikołaja".
Poskubałem oczywiście allegro i oczywiście tylko pojawił się ból głowy z
nadmiaru wątpliwości.
Mam więc takie:
- jakie cechy powinien mieć taki automat a można na nie nie zwrócić uwagi
(programator, 3 poziomy opieku skórki uważam za standard)
- są automaty z formami "poziomymi" i "pionowymi". Czy ma to jakiekolwiek
znaczenie ? Pierwsze wrażenie jest takie że lepsze są "poziome" ale czy to
prawda ?
- czy obudowa się nie nagrzewa podczas pieczenia i czy nie ma różnicy -
obudowa plastik-obudowa inox ?
- czy bajery w postaci pieczenia bagietek w praktyce często się wykorzystuje
?
- jak duże znaczenie ma moc ? są dwa urządzenia Moulinexa - jedno 1650W (z
pieczeniem bagietek) drugie 800W - bez
- czy warto dopłacać ok.100zł za Moulinexa o podobnych cechach (np. w
stosunku do Severina) ?
Piotrek
|