| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "Panslavista" <p...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: BARSZCZ UKRAINSKI Z BAKLAZANEM Date: Mon, 14 Aug 2006 21:32:43 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 29 Message-ID: <ebqj5s$m5k$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: abbp115.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1155583997 22708 83.6.205.115 (14 Aug 2006 19:33:17 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 14 Aug 2006 19:33:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Antivirus: avast! (VPS 0633-0, 2006-08-14), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:275487 Ukryj nagłówki Ugotować wywar na kościach. Do wywaru dodać siekaną kapustę, zagotować, | |
Zobacz także