| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.interia.pl!not-f or-mail From: wolim <n...@p...tu> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Biały barszcz, żur i zalewajka - różnice Date: Fri, 19 Oct 2012 21:07:51 +0200 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 7 Message-ID: <k5s8e9$j5g$1@usenet.news.interia.pl> NNTP-Posting-Host: 176.120.122.22.telemedia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1350673673 19632 176.120.122.22 (19 Oct 2012 19:07:53 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 19 Oct 2012 19:07:53 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:15.0) Gecko/20120907 Thunderbird/15.0.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:349206 Ukryj nagłówki Czy możecie mi wyjaśnić na czym polega różnica pomiędzy barszczem | |
Zobacz także