Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsf
eed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Michal Brys" <m...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: CASTING - NOWY PROGRAM KULINARNY TV
Date: Sat, 6 Sep 2003 18:16:21 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 38
Message-ID: <bjd1ag$j6v$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: vu238.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1062865040 19679 80.50.140.238 (6 Sep 2003 16:17:20 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 6 Sep 2003 16:17:20 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2727.1300
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:172582
Ukryj nagłówki
Szanowni Grupowicze!
Jako miłośnik kuchni i kucharz z zamiłowania, ale przede wszystkim producent
telewizyjny chciałbym Was zachęcić do udziału w castingu do nowopowstającego
programu kulinarnego. Z przyczyn marketingowych nie mogę ujawnić na tym
etapie dla , której stacji program będzie realizowany, mogę jednak zapewnić,
że jest to bardzo licząca się na naszym rynku stacja telewizyjna. Program ma
charakter wieloodcinkowej serii, w której każdy odcinek bedzie trwał ok
30minut. Nagrania programu odbywać się będą w naszym kraju. Poszukujemy
Prowadzącej do tego programu. Z góry przepraszam wszystkich panów za brak
możliwości udziału w programie, ale seria realizowana jest na licencji
zagranicznej, która ściśle określa ,że gospodarzem programu musi być
kobieta.
Proszę o przysyłanie zgłoszeń koniecznie ze zdjęciami na adres: m...@o...pl
do 12 września b.r
JEŚLI JESTEŚ KOIBIETĄ I SPEŁNIASZ PONIŻSZE WARUNKI ZGŁOŚ SIĘ!
- Wiek 25 - 40 lat
- Zainteresowanie kuchnią międzynarodową i polską
- Poczucie humoru
- Zaangażowanie
- Energia
- Pasja kulinarna
- Dobra prezencja
OFERUJEMY ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE !
Wasze miejsce zamieszkania nie gra roli,, w przypadku zaangażowania do
programu pokrywamy koszty zakwaterowania i przejazdów na nagrania.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na zainteresowanie
Michał Bryś
|