Data: 2004-12-13 16:58:45
Temat: Chiński sos chilli !
Od: b...@w...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam
Wie ktoś może jak taki sos zrobić?
Przeglądałem archiwum i były jakies słodko kwaśne i coś tam jeszcze, ale mi
nie o to chodzi.
Kto jada chińczyka to wie:) Do gotowej już potarwy stoją w takich dużych
pojemnikach albo ostre albo słodkie, kolor czerwonawo-pomarańczowy,
konsystencja lekko galaretowato-kleista i pływają w tym jakieś drobiazgi.
Cos podobnmego można kupć w sklepie Vifona albo Tao Tao, ale to za 100 ml
kosztuje 2,5 pln!! A ja uc chińczyka na sajgonki to leje coś ok 200 ml:->
Jak ktoś wie to niech się podzieli wiedzą:)
pozdrawiam
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|