Data: 2005-02-28 19:54:23
Temat: Dlaczego i co?
Od: "Kinga" <k...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam,
Mam pewne pytanie. Zostalo mi troche kaszy jeczmiennej z obiadu, wiec
postanowilam ja wykorzytac do panierowania kotletow. Pomysl okazal sie
przedni, bo kasza przysmazana na smaloszku smakuje wybornie, a raczej
okazalby sie, gdyby nie jedna rzecz. Kotlety zawsze po jednej stronie
smazyly sie tak, jak trzeba, ale panierka z drugiej w trzech czwartych
zostawala na patelni. Ciekawi mnie, dlaczego tak sie dzieje, no i jeszcze
bardziej, co zrobic, zeby tak panierowane kotlety smazyly sie ladnie z obu
stron?
Pozdrawiam,
Kinga
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|