Data: 2005-02-28 20:13:18
Temat: Re: Dlaczego i co?
Od: "Marek W." <t...@p...nospam.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kinga" <k...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:cvvstf$clq$1@inews.gazeta.pl...
> Witam,
> Mam pewne pytanie. Zostalo mi troche kaszy jeczmiennej z obiadu, wiec
> postanowilam ja wykorzytac do panierowania kotletow. Pomysl okazal sie
> przedni, bo kasza przysmazana na smaloszku smakuje wybornie, a raczej
> okazalby sie, gdyby nie jedna rzecz. Kotlety zawsze po jednej stronie
> smazyly sie tak, jak trzeba, ale panierka z drugiej w trzech czwartych
> zostawala na patelni. Ciekawi mnie, dlaczego tak sie dzieje, no i jeszcze
> bardziej, co zrobic, zeby tak panierowane kotlety smazyly sie ladnie z obu
> stron?
> Pozdrawiam,
> Kinga
>
A może zamiast do panierowania należało dodac kasze do masy miesnej??
Marek
|