| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb. pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Secretgarden" <s...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jabłka na szarlotkę-wekowane-jak? Date: 31 Aug 2006 21:45:32 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 9 Message-ID: <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1157053532 17911 213.180.130.18 (31 Aug 2006 19:45:32 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 31 Aug 2006 19:45:32 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.26.37.107, 192.168.243.39 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:276955 Ukryj nagłówki Robiłam kiedyś jabłka,chyba tarkowane,przesypywane byc może cukrem,potem | |
Zobacz także