następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!2.eu.feeder.erj e.net!feeder.erje.net!weretis.net!feeder8.news.weretis.net!feeder1.feed.usenet. farm!feed.usenet.farm!peer01.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-m edia.com!peer01.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!feeder.cambriumusenet.n l!feed.tweaknews.nl!posting.tweaknews.nl!fx15.ams1.POSTED!not-for-mail Newsgroups: pl.rec.kuchnia From: Marcin Debowski <a...@I...zoho.com> Subject: Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce? User-Agent: slrn/1.0.3 (Linux) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 5 Message-ID: <TZkEM.523750$8O5b.275323@fx15.ams1> X-Complaints-To: a...@t...nl NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Aug 2023 09:25:07 UTC Organization: Tweaknews Date: Sun, 20 Aug 2023 09:25:07 GMT X-Received-Bytes: 839 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:383918 Ukryj nagłówki Co takiego jest w komercyjnych lodach, że są (dość) miekkie nawet w tych |
Zobacz także