|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: "Krzysiek" <b...@i...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak zrobić tort śmietanowy Date: Thu, 21 Dec 2000 13:14:01 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 11 Message-ID: <91strc$ja9$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pa137.kielce.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 977402540 19785 213.25.225.137 (21 Dec 2000 12:42:20 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 21 Dec 2000 12:42:20 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:39483 Ukryj nagłówki No właśnie, jak zrobić aby bita śmietana zachowała swoją konsystencję, jakis |
Zobacz także