|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: "Czeslaw Klott" <c...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Masa do biszkoptu się zwarzyla - POMOCY! Date: 26 Nov 2004 18:47:40 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 11 Message-ID: <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1101491260 25909 213.180.130.18 (26 Nov 2004 17:47:40 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 26 Nov 2004 17:47:40 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 81.219.100.101, 192.168.243.38 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.6) Gecko/20040113 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222996 Ukryj nagłówki Jak w temacie . 3,5 kostki masła,(60 dkg cukru +9 jaj) na ciepło i wystygło, |
Zobacz także